Telefon: 030/792-888
Usluge
Kako bi kupac mogao na jednom mjestu naručiti sve, i jednom dobavljaču prepustiti odgovornost za ukupan rezultat, FTM je isporuku svojih proizvoda dopunio i pratećim uslugama, za koje se može raći da su dio integralnog paketa:


Transport
Nakon što je roba naručena, vlastitim kamionima, kombijima ili drugim prikladnim sredstvima FTM dostavlja sve na mjesto montaže. Svu odgovornost za ispravnost robe do mjesta montaže preuzima FTM.


Demontaža
Ako se radi o obnovi objekata, FTM pruža i uslugu demontaže .
Montaža
Stručna montaža je jedan od najvažnijih uvjeta za ukupnu funkcionalnost građevinske stolarije. Iz tog razloga FTM je obučio nekoliko stručnih timova, koji u vrlo kratkom vremenu mogu obaviti uspješnu montažu na objektima bilo kaoje veličine i strukture.


Servis
FTM na svoje proizvode daje vrlo dugačke garancije, na neke i do 10 godina. Iako u principu nema kvarova, servisni tim FTM-a uvijek je na raspolaganju u slučaju da se dogodi nešto nepredviđeno ili da kupac poželi neku promjenu ili dopunu, koju nije naručio u osnovnom paketu. Nakon godinu dana upotrebe građevinske stolarije, uobičajeno je da serviseri obiđu objekt i u slučaju potrebe obave neophodna podešavanja, kako bi ugrađena vrata i prozori služili dugo i savršeno.
 • Telefon: 030/792-888
 • Adresa: Stjepana Tomaševića bb,
  BiH - 72290 Novi Travnik
 • Radno vrijeme: 8:00-16:30
 • Email: info@ftm-doo.com

 • Info:
  "FTM" d.o.o. za montažu, usluge i promet
  Kanton: Srednjobosanski kanton
  Općina: Novi Travnik
  Ulica i broj: Stjepana Tomaševića B.B.
  PDV broj: 236033810006