Telefon: 030/792-888
Svi materijali koje FTM koristi u izradi svoje građevinske stolarije pažljivo su ispitani i u nezavisnim istraživačkim institutima je dokazano da nemaju nikakvog štetnog uticaja na zdravlje onih koji žive u prostorima koji su opremljeni FTM građevinskom stolarijom. Zahvaljujući svojim osobinama, može se reći, da djeluju upravo suprotno. Olovo je potpuno izbačeno iz PVC profila, stakla su potpuno čista od svih vrsta teških metala, a legure od kojih se rade okovi ne sadrže ništa što bi moglo biti štetno za čovjeka.

Zahvaljujući kvalitetu FTM građevinske stolarije, životni uslovi u prostoru se znatno popravljaju, jer nema vlage ni pretjerane razmjene toplote, tako da se stanari puno manje razboljevaju, a čak i oni koji imaju problema sa astmom i drugih problema sa disanjem, u ovakvim se prostorima osjećaju bolje.
FTM misli i na budućnost, tako da su svi materijali koji se koriste u proizvodnji, biološki razgradivi. Kad se jednog dana, po procjenama stručnjaka nakon 50 do 60 godina, dogodi da ugrađena građevinska stolarija dotraje, zbrinjavanje njenih ostataka će biti vrlo jednostavno, jer ni oni neće štetiti životnoj okolini, nego će se prirodnim putem razgraditi ili reciklirati, kako bi ih i naša djeca ili unuci mogli ponovo koristiti u nekom drugom obliku.
 • Telefon: 030/792-888
 • Adresa: Stjepana Tomaševića bb,
  BiH - 72290 Novi Travnik
 • Radno vrijeme: 8:00-16:30
 • Email: info@ftm-doo.com

 • Info:
  "FTM" d.o.o. za montažu, usluge i promet
  Kanton: Srednjobosanski kanton
  Općina: Novi Travnik
  Ulica i broj: Stjepana Tomaševića B.B.
  PDV broj: 236033810006